“Kan parasını vermek için ailece çalışıyorduk”

Batman otogarında oğlu öldürülen baba Nuri Yüksekbağ, 50 bin TL verdik kalan 100 bin TL kan parasını vermek için ailece çalışıyorduk Kan davası cinayetine kurban giden Suat Yüksekbağ’ın babası, “Parayı denkleştirmek için Kütahya’ya çalışmaya gitmiştim” dedi.

Gündem Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 11:42:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman otogarında oğlu öldürülen baba Nuri Yüksekbağ, 50 bin TL verdik kalan 100 bin TL kan parasını vermek için ailece çalışıyorduk Kan davası cinayetine kurban giden Suat Yüksekbağ’ın babası, “Parayı denkleştirmek için Kütahya’ya çalışmaya gitmiştim” dedi. Batman otogarında 28 Ağustos'ta meydana gelen olayda R.K. ve kardeşi A.K. Suat Yüksekbağ'ı bıçaklamış; yanına kimsenin yaklaşmasına izin vermeyerek ölmesini beklemişti.

“İLK İKİ BIÇAK DARBESİNİ OTOBÜSTE ALDI”

Suat Yüksekbağ’ın saldırıya uğradığı gün Kütahya’da mevsimlik işçi olarak çalışan baba Nuri Yüksekbağ, oğlunun üç ay önce askerliğini bitirip kan davalı aileye kalan parayı vermek için Batman otogarında yanına gelmeye çalıştığını, oğlunun altı kişi tarafından saldırıya uğradığını ve ilk iki bıçak darbesini otobüste aldığını söyledi. Hatırlı insanların araya girmesi sonrası kan davalı aile ile barışıp 50 bin TL ödediklerini anlatan baba Yüksekbağ, geriye kalan 100 bin TL’yi denkleştirmek için ailesi ile Kütahya’da mevsimlik işte çalıştığını aktardı.

“OĞLUMUN BEDENİNDE 12 BIÇAK DARBESİ VARDI”

Kan davasına sebep olayın ise geçen sene 5 Eylül’de Batman’ın Kozluk ilçesinde meydana geldiğini ifade ediyor: Karşı taraftan iki kişi oğlumun yanına gelip kendilerini Kozluk’tan Siirt’in Ziyaret ilçesine götürmelerini istiyor. Oğlum da arabada yakıtın olmadığını, yakıtı doldurmaları durumunda onları götüreceğini söylüyor. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga ediyorlar. Kavga esnasında karşı taraftan biri kalbine aldığı bıçak darbesi yüzünden hayatını kaybediyor. Olayda bıçağın kimler tarafından kullanıldığı hala bilinmiyor. Baba Nuri Yüksekbağ oğlu Suat'ın 12 bıçak darbesi aldığını söylüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.