Kamyonet markete girerek durabildi

​Batman'da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile kamyonet çarpıştı, çarpmanın etkisiyle kamyonet markete girerek durabildi.

Yaşam Yayın: 30 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.10.2019 17:57:28
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

​Batman'da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile kamyonet çarpıştı, çarpmanın etkisiyle kamyonet markete girerek durabildi. Batman kent merkezinde bir kamyonet ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada maddi hasar oluştu. Kazaya karışan kamyonet sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek bir markete girdi. Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 10.30 sıralarında Tilmerç Mahallesinde meydana geldi. Seyir halindeki bir kamyonet ile bir otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden kamyonet sürücüsü önce kaldırıma çıktı ardından bir markete girerek durabildi. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada ölen ya da yaralanan olmazken her iki araçta ve kamyonetin girdiği markette maddi hasarın oluştuğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.