‘Kadınlardan ücret alınmayacak’

Katıldığı bir canlı yayın programında gelen sorulara cevap veren Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, “Stadyumda kadın seyircilerimizi de görmek istiyoruz. Bundan sonra tüm kadın seyircilere maçı ücretsiz yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yayın: 25 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 25.10.2021 08:29:58
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Statta artan taraftar desteği ve akabinde yaşanan birtakım giriş-çıkış sıkıntısı sorusuna ise Akbaş, “Giderek artan destek nedeniyle taraftarların sıkıntı yaşadıklarını duyuyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle konuyu görüşüp, maç günleri taraftarların rahat bir şekilde stada, giriş-çıkışlarını kolaylaştırmak üzere kapı sayılarını artıracağız” dedi. Takıma destekleri içinde tüm Batman taraftarlarına özel olarak teşekkür eden Akbaş, “İçinde Batman sevdası olan halkımıza ben ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberlikle değerli basınımızın büyük destekleriyle Petrolspor layık olduğu yere gelir. Takımın başarılı devam eden yürüyüşüne el ele vererek hep beraber devam edeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.