Kadınlardan şiddet ve uyuşturucu kampanyası

Milletvekili Ayşe Acar Başaran’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklaması ile, kadına yönelik şiddet, istismar ve uyuşturucu kampanyasının startı verildi.

Yaşam Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 12:11:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milletvekili Ayşe Acar Başaran’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklaması ile, kadına yönelik şiddet, istismar ve uyuşturucu kampanyasının startı verildi. Yapılan açıklamaya Milletvekili Başaran’ın yanı sıra Batman Belediyesi Eşbaşkanı Songül Korkmaz, HDP Eş Başkan Vekili Gülcemal Erdinç, DBP İl Eş Başkanı Selamet Akyüz ve kadın üyeler katıldı. Burada konuşan Başaran, “Bir ülkede uyuşturucuya karşı mücadele etmek suç olamaz, bir ülkede kadına yönelik şiddete karşı mücadele etmek suç olamaz. Bir ülkede çocuk tacizlerine, tecavüzlerine yönelik mücadele etmek suç olamaz. Asıl suç, insanların kendini ifade etmesini engellemektir. Asıl suç, kanunda hukukta olmamasına rağmen işlerine geldiği gibi yasaları uygulayıp her gün seyahat hakkımızı, ifade özgürlüğümüzü, toplantı gösteri yürüyüş hakkımızı engelleyenler en büyük suçu işliyorlar. TJA olarak kadına yönelik şiddet, istismar, kadına yönelik eşitsiz yaklaşımlar, uyuşturucu, asimilasyon siyasetine karşı başlatmış olduğumuz bu Kampanya’nın Batman startını veriyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.