Kadın futbol takımına moral ve destek ziyareti

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Kayseri’de ırkçı saldırıya uğrayan 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımını idmanda ziyaret ederek moral ve destek verdi.

Yaşam Yayın: 12 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2019 16:11:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Kayseri’de ırkçı saldırıya uğrayan 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımını idmanda ziyaret ederek moral ve destek verdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Lige Yükselme Play-Off Maçında Kayseri Gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ırkçı saldırıya maruz kalan 1955 Batman Belediyespor Kadın Futboltakımını ziyaret eden Eş Başkanlar, Kayseri’de takım oyuncularına yapılan ırkçı saldırıyı sert bir dille kınadıklarını ifade ettiler.   “1955 Belediyespor Kadın Futbol takımının sahada (maç esnasında) pas alış verişini yaparken Kürtçe konuşmalarından rahatsız olan ve bundan dolayı takımımıza kabul edilemez saldırılar gerçekleştiren rakip takımın oyuncu, teknik yönetimi ve taraftarını kınıyoruz” diyen Eş Başkanlar, Kadın Futbol Takımı oyuncularını, idman yaptıkları Aydınkonak Spor Tesislerinde ziyaret ederek moral ve destek verdi. Bir süre sporcularla sohbet eden Eş Başkanlar 2. Lige Yükselme yolundaki Play-Off maçlarında sporcularına başarı dileklerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.