Kaçak sigara ve tabanca ele geçirildi

Batman Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sınıra yakın illerden Batman’a ve buradan da batı illerine gümrük kaçağı sigara sevkiyatı yapan kişi veya kişilere yönelik çalışmalar yapıldı.

Asayiş Yayın: 18 Ekim 2018 - Perşembe - Güncelleme: 18.10.2018 16:51:04
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Bu kapsamda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Batman’da bir ikamete düzenlenen operasyonda 11 bin 750 paket gümrük kaçağı sigara  ele geçirildi.  Konu ile ilgili 1 şahıs gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri devam ediyor. Ayrıca Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta; 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 2 adet 9,19 mm çapında fişek ele geçirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.