Judocular Kilis’i salladı

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) grup müsabakalarında Batman rüzgârı esti. Judocular grup müsabakalarında kızlarda takım halinde 43 puanla 2. ve erkeklerde ise takım halinde 45 puanla 3. olmayı başardı.

Yayın: 13 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2019 17:22:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) grup müsabakalarında Batman rüzgârı esti. Judocular grup müsabakalarında kızlarda takım halinde 43 puanla 2. ve erkeklerde ise takım halinde 45 puanla 3. olmayı başardı.  09-10 Mart 2019 tarihleri arasında Kilis ilinde yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü’nün faaliyet programında olan ANALİG Judo müsabakaları sonucunda katılım sağlayan 19 judo sporcunun tümü derece yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, dereceye yapan judo sporcu ve antrenörleri tebrik etti. İl Müdürü Eren; “Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Judoda ANALİG müsabakalarında 19 sporcumuzun derece yapması bizleri son derece sevindirmiştir. Müsabakaya katılan 19 sporcunun 19’da Yarı finallere yükselmeyi başardı. Sporcularımızın yetişmesinde emekleri olan 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübüne, İl Özel İdaresi Gençlerbirliği Spor Kulübüne, Anadolu Gençlik Spor Kulübüne ve Batman Gençlik Spor kulübüne teşekkür ederiz. Kulüplerimiz ve kurumlarımızla Batman için bir bütünüz.” diye konuştu. Öte yandan derece yapan sporcular, Nisan ayında Malatya’da yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılım sağlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.