Judo’da Türkiye dereceleri geldi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019-2020 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Judo Gençler kategorisinde Batman’ı temsil eden sporcular Türkiye finallerinden derece ile döndü.

Yayın: 17 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.02.2020 12:58:24
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019-2020 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Judo Gençler kategorisinde Batman’ı temsil eden sporcular Türkiye finallerinden derece ile döndü. Afyonkarahisar’da yapılan gençler (liseler) kategorisinde Bilim Teknik Koleji öğrencisi Bünyamin Nasıroğlu 55 kg’da Türkiye ikincisi ve yine aynı okuldan +70 kiloda Hayrunnisa Aslan da Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcularının başarılı bir performans sergilediğini belirten Judo antrenörü Ömer Polat, alınan başarıların tesadüf olmadığını söyledi. Polat ayrıca kendilerine destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Bilim Teknik Koleji Müdürü Abdurrahim Demirtaş’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.