Jiyan Park’a Kültür ve sanat atölyesi

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Jiyan Park ve Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda incelemelerde bulunduktan sonra Jiyan Park’ta kültür ve sanat kadın atölyesi yapılması için talimat verdi.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 14:37:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Jiyan Park ve Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda incelemelerde bulunduktan sonra Jiyan Park’ta kültür ve sanat kadın atölyesi yapılması için talimat verdi. Saha incelemesinde Eş Başkan Korkmaz’a Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın ve Nevzat Nemcik, belediye birim müdürleri ile teknik personel eşlik etti. Jiyan Park’ta mülkiyeti belediyeye ait boş yapıyı yerinde inceleyerek binanın fiziki şartları hakkında teknik personelden bilgi alan Belediye Eş Başkanı Korkmaz, atıl durumdaki yapının yenilenerek kültür ve sanat kadın atölyesine dönüştürülmesi için çalışmalara başlanmasını istedi.

Daha sonra Yaşar Kemal Kent Ormanı’na geçen Belediye Eş Başkanı Korkmaz ve beraberindekiler, kent ormanında ağaç dikme, çimlendirme, aydınlatma, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde görerek, daha önce vatandaşların yanından geçmeye dahi çekindiği kent ormanının belediyenin yapmış olduğu çalışmalarla daha güvenli ve sosyal yaşam alanı haline getirdiklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.