‘Jet Ski'ler Hasankeyf'te

Turizme yeniden kazandırılmak istenen Hasankeyf'te hazırlıklar son hızıyla devam ederken Veysel Eroğlu Ilısu barajında da yenilikler yaşanıyor.

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 16:26:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Turizme yeniden kazandırılmak istenen Hasankeyf'te  hazırlıklar son hızıyla devam ederken Veysel Eroğlu  Ilısu barajında da yenilikler yaşanıyor.

ANTALYA'DAN BATMAN'A

Hasankeyf’te yeni sezon için bir çok çalışmanın yapıldığı ve 7 tarihi eserin bulunduğu alanda çalışmalar son hızıyla sürerken limanda bekleyen teknelerde tur hazırlığında. Ilısu barajının havzasında bulunan bölgelerde vatandaşlar deneme amaçlı  kendi özel Jet Ski'lerle gölün tadını çıkarıyor. Veysel Eroğlu Ilısu barajındaki su seviyesinin yükselmesiyle turizmin yanı sıra bir çok su sporlarının da yapılacağı havzada vatandaşlar hazırlıklarını yapmış durumda. Hafta sonları aileleriyle baraja gelen gençler her yıl tatil için gittikleri Antalya yerine bu yıl Batman'da kaldıklarını belirterek, ''Hasankeyf'e resmen deniz gelmiş. Tatil içi gittiğimiz Antalya ya bu yıl gitmedik. Orada bulunan deniz motoru olan Jet Ski'mizi buraya getirdik. Baraj suyu deniz suyundan daha güzel. Tuzlu su yerine tatlı suda olmak çok daha güzel. Jet Ski'miz için ruhsat çıkararak her hafta burada olmanın tadını çıkaracağız'' dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.