İYİ Partiye ilk imzalar Batman’dan

24 Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanan erken seçim için, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adayı olması için ilk imzayı Batman İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik, Merkez İlçe Başkanı Burhan Baran, ilçe başkanları ve yönetimi verdi.

Gündem Yayın: 19 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 19.04.2018 18:33:59
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

24 Haziran 2018 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, parti üyesi olmayanlar 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olabilecek. İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik; “Bizim ne seçime girmeme, ne de baraj sorunumuz var. Varlığımız iktidarı rahatsız etmeye başladı. Batman’da yaptığımız mitingi, Güneydoğu’nun aynası olmuştur. Bu da iktidar ve yaver MHP’nin erken seçim kararı almasına neden olmuştur. Halkımızla birlikte sayın Genel Başkanımızı Başkan yapacak ve İYİ Parti iktidara gelecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.