İyi oynadılar, sonunu getiremediler 1-1

1955 Batman Belediyespor futbol takımı, Bölgesel Amatör Lig sezonunun ikinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Siirt İl Özel İdare ile 1-1 berabere kaldı.

Yayın: 01 Ekim 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 01.10.2018 16:21:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karşılaşmaya oldukça atak başlayan 1955 Batman Belediyespor futbol takımı, maçın ilk devresinde yakaladığı sayısız gol fırsatından yararlanmayınca devre 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarının 52.dakikasında konuk ekip M. Akif Sevinç ile golü bularak 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip saha da ataklarını sıklaştıran 1955 Batman Belediyespor futbol takımı,  67.dakika da genç oyuncusu Ömer Ali Ece’nin attığı müthiş golle beraberliği yakaladı. Maçın kalan dakikalarında bir topu direkten dönen ve yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayan 1955 Batman Belediyespor futbol takımı, sahadan 1 puanla ayrıldı. Siirt İl Özel İdare ile oynanan maçı Batman Valisi Ahmet Deniz, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Petrolspor A.Ş Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir ve çok sayı da futbolsever izledi. Ligde oynadığı iki maç sonunda puanını 4’e yükselten 1955 Batman Belediyespor futbol takımı, hafta sonu deplasmanda Bitlis Özgüzeldere  ile karşılaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.