İTFAİYEDEN TAMP TOPLANTISI

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlarla Mücadelede diğer kurumlarla koordineli ve etkin bir yol izlenmesi için ‘Yerel Düzey Hizmet Yangın Grubu Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 24 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2019 17:54:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlarla Mücadelede diğer kurumlarla koordineli ve etkin bir yol izlenmesi için ‘Yerel Düzey Hizmet Yangın Grubu Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi. Belediye Konferans Salonunda Yapılan toplantıya; Belediye İtfaiye, Mezarlıklar Müdürlüğü defin grubu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Batman Orman İşletme Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Karayolları 97. Batman Şube Şefliği ve İl Özel İdaresi yetkilileri katıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca, afet ve acil durum kültürünün yerleşmesi ve farkındalık düzeyinin arttırılması amacıyla bu yılın "Afetlere Hazırlık Yılı" olarak ilan edilmesinden dolayı yapılan değerlendirme toplantısında afet ve acil durumlarda görev ve sorumluluklarını belirlemek amacıyla hazırlanan Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında (TAMP);  afetlerle mücadelede ihtiyaç duyulacak tüm kaynakların planlanması, olay yerine ulaştırılması hususunda Belediye İtfaiye Müdürlüğü Koordinesinde değerlendirme toplantısı yapıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.