İTFAİYE TEYAKKUZDA

Batman Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son bir hafta içerisinde Batman genelinde meydana gelen 26 yangına anında müdahale etti.

Gündem Yayın: 22 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 22.12.2019 15:04:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son bir hafta içerisinde Batman genelinde meydana gelen 26 yangına anında müdahale etti. Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların yanı sıra, donanımlı ve eğitimli personeliyle trafik kazalarına da müdahalede bulunuyor. Ev ve araç içinde mahsur kalanlara yardımcı olan itfaiye ekipleri, kimi vatandaş ve kurumlara temiz içme suyu temini sağlarken, resmi kurum ve kuruluşlarda da yangın tedbirlerinin alınmasına yardımcı oluyor.

Son bir hafta içerisinde; evinde ve araç içinde mahsur kalan 4 vatandaşın kurtarılmasını sağlayan Belediye İtfaiye ekipleri, iş yeri açmak için müracaat eden 7 esnafın iş yerlerini kontrol edip, yangın önleme tedbirlerinin alınmasını sağladı. Mahsur kalan kedi, köpek gibi hayvanlar için 11 kez kurtarma operasyonu gerçekleştiren itfaiye ekipleri, meydana gelen 4 trafik kazasına da anında müdahale ederek can ve mal kaybının minimum düzeye inmesi için büyük çaba sarf etti. Ekipler ayrıca, Asri Mezarlık Binatlı (Bileyder) yakınlarında bulunan Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı sokak hayvanları tedavi, bakım ve rehabilitasyonu merkezinin su sorununu da çözüme kavuşturuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.