İtfaiye erleri hayvanların imdadına yetişiyor

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarları anında değerlendirerek can ve mal kaybını önlerken, doğada yaşayan hayvanların da imdadına yetişiyor.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2019 18:27:24
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarları anında değerlendirerek can ve mal kaybını önlerken, doğada yaşayan hayvanların da imdadına yetişiyor. Batman’ın farklı noktalarında mahsur kalan evcil ve yabani hayvanların imdadına yetişen ekiplerimiz, kedi köpek, at, baykuş, yılan gibi vakalara müdahalede bulundu. Belde Mahallesi TPAO Bulvarında yılan ihbarı alan İtfaiye ekiplerimiz yılanı vatandaşlara zarar vermeden bulunduğu yerden alarak doğal ortamına bırakırken, beslendiği ahırın gider boşluğunda sıkışan atı da sıkıştığı yerden çıkararak telef olmaktan kurtardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.