İtfaiye ekipleri önlemlerini arttırıyor

Belediye İtfaiye Müdürlüğü 13.05.2019 ile 19.05.2019 tarihleri arasında yapılan haftalık çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı.

Gündem Yayın: 30 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 30.05.2019 15:52:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye İtfaiye Müdürlüğü 13.05.2019 ile 19.05.2019 tarihleri arasında yapılan haftalık çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı. Bir hafta içerisinde merkeze bağlı yerlerde vuku bulan 13 yangına müdahale eden ekiplerimiz, zarar ve ziyanın büyümesini önledi. Havaların ısınmasıyla yangın ihtimalinin artması üzerine gerekli tedbirleri alan İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler yangınların yanı sıra, donanımlı ve eğitimli personeliyle 1 trafik kazasına da müdahale etti. Ev ve araç içinde mahsur kalanlara yardımcı olan itfaiye ekipleri, kimi vatandaş ve kurumlara temiz içme suyu temini sağlarken, resmi kurum ve kuruluşlarda da yangın tedbirlerinin alınmasına yardım ve desteklerde bulunuyor. Son bir hafta içerisinde; evinde ve araç içinde mahsur kalan 6 vatandaşın kurtarılmasının yanı sıra hayvan kurtarmaları için 14 araç gönderen Belediye İtfaiye ekipleri, iş yeri açmak üzere müracaat eden 3 esnafın iş yerlerini kontrol ederken, evinde mahsur kalan ve kapı kilitleri açılmayan 17 vatandaşın kurtarılmasına yardımcı oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.