İTFAİYE EKİPLERİ HER YERDE

Belediye İtfaiye Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri, 6-12 Mayıs tarihleri arasında merkeze bağlı yerlerde vuku bulan 11 yangına müdahale ederek vatandaşların uğrayabilecekleri zarar ve ziyanın büyümesini önledi.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2019 14:45:37
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Belediye İtfaiye Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri, 6-12 Mayıs tarihleri arasında merkeze bağlı yerlerde vuku bulan 11 yangına müdahale ederek vatandaşların uğrayabilecekleri zarar ve ziyanın büyümesini önledi. Havaların ısınmasıyla birlikte artan yangın ihtimalleri karşısında teyakkuza geçen itfaiye ekipleri 7/24 görev yaparak vatandaşın imdadına koşuyor. İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler yangınların yanı sıra, donanımlı ve eğitimli personeliyle olası trafik kazalarına da müdahale için hazırlıklı bekliyor. Ev ve araç içinde mahsur kalanlara yardımcı olan itfaiye ekipleri, vatandaş ve kurumlara ise talep halinde temiz içme suyu temin ediyor.  Son bir hafta içerisinde; evinde ve araç içinde mahsur kalan 4 vatandaşın kurtarılmasını sağlayan Belediye İtfaiye ekipleri, iş yeri açmak üzere müracaat eden 3 esnafın iş yeri yangın kontrolünü yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.