İtfaiye ekibi boş durmuyor

Ekim ayının son haftasında Batman genelinde meydana gelen 18’i anız olmak üzere toplamda 29 yangına müdahale eden Batman Belediyesi itfaiye ekipleri, zarar ve ziyanın büyümesini önleyerek adından sıkça söz ettiriyor.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.11.2019 16:54:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ekim ayının son haftasında Batman genelinde meydana gelen 18’i anız olmak üzere toplamda 29 yangına müdahale eden Batman Belediyesi itfaiye ekipleri, zarar ve ziyanın büyümesini önleyerek adından sıkça söz ettiriyor. Yangın ihtimalinin artması üzerine gerekli tedbirleri alan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların yanı sıra, donanımlı ve eğitimli personeliyle olası trafik kazalarına da müdahale için hazırlıklı bekliyor. Ev ve araç içinde mahsur kalanlara yardımcı olan itfaiye ekipleri, kimi vatandaş ve kurumlara temiz içme suyu temini sağlarken, resmi kurum ve kuruluşlarda yangın tedbirlerinin alınmasına yardımcı oluyor. Son bir hafta içerisinde; evinde ve araç içinde mahsur kalan 6 vatandaşın kurtarılmasını sağlayan Belediye İtfaiye ekipleri, iş yeri açmak üzere müracaat eden 5 esnafın iş yerlerini kontrol edip, yangın önleme tedbirlerinin alınmasını sağladı. Mahsur kalan kedi, köpek ve yılan gibi hayvanlar için 6 kez kurtarma operasyonu gerçekleştiren İtfaiye ekipleri, meydana gelen 5 trafik kazasına anında müdahale ederek can ve mal kaybının minimum düzeye inmesi için büyük çaba sarf etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.