İstiklal'in 100. yılı resim yarışması ödülleri verildi

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "İstiklal'in100.Yılı" adlı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalya ve ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi.

Yaşam Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 11:34:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "İstiklal'in100.Yılı" adlı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalya ve ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi. Dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan, İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; "Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı milletimizin bağımsızlık mücadelesini ve gösterdikleri çabayı vurgulayan İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 100. yıldönümünü kutladık. Hepimiz için çok önemli bir konu olan İstiklal Marşımız ve bu önemli marşımızın yazarı Merhum Mehmet Akif  Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İstiklal' in 100. Yılı’ adlı resim yarışmasında başarı sağlayarak dereceye girdiniz. Hepinizi bu gayretinizden ötürü tebrik ediyorum, ayrıca size destek olan öğretmenlerinize, okul idarecilerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran konuşmasının ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya ve ödüllerini verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.