İstihdama yönelik projeler görüşüldü

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2019 Yılı 3. Olağan Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 09 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 09.07.2019 13:00:01
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2019 Yılı 3. Olağan Toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Hasan Gül, Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan, Batman Üniversitesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Batman Şubesi, BATSO, DİKA, KADEM, HAK-İŞ, TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcileri katıldı. Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Besim Eviz’in yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı sunum ile başlayan toplantıda, istihdama yönelik yürütülecek projeler, işgücü eğitim planı ve engelli vatandaşlara yönelik yürütülen projeler ele alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.