İŞİTME ENGELLİLER FUTBOL TAKIMI SÜPER LİG'DE

1955 Batman Belediyespor İşitme Engelliler Futbol takımı süper lige çıkmak için katıldığı grup müsabakalarından namağlup bir şekilde çıkarak adını süper lige yazdırdı.

Yayın: 24 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2019 16:25:13
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

1955 Batman Belediyespor İşitme Engelliler Futbol takımı süper lige çıkmak için katıldığı grup müsabakalarından namağlup bir şekilde çıkarak adını süper lige yazdırdı. 19-21 Nisan Tarihleri arasında Elazığ'da gerçekleştirilen İşitme Engelliler Grup Müsabakalarında Diyarbakır, Gaziantep ve Van İşitme Engelliler takımlarıyla karşılaşan İşitme Engelliler Futbol takımı üç maçta üç galibiyet alarak Süper lige çıktı. Büyük bir başarı göstererek süper lige çıkan İşitme Engelliler Futbol takımı, Batman’ı önümüzdeki sezon süper ligde temsil edecek. İşitme engelliler futbol takımının bu başarısı 1955 Batman Belediyespor Kulübünü ve Batman’ı gururlandırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.