İşitme engelliler deplasmanda güldü 1-2

İşitme Engelliler Erol Efrant Süper Lig Beyaz Grupta mücadele eden Batman İşitme Engelliler Futbol Takımı, 6. hafta maçında grubun güçlü takımlarından olan İstanbul Avcılar Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı.

Yayın: 08 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.01.2020 16:15:37
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

İşitme Engelliler Erol Efrant Süper Lig Beyaz Grupta mücadele eden Batman İşitme Engelliler Futbol Takımı, 6. hafta maçında grubun güçlü takımlarından olan İstanbul Avcılar Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Batman ekibi, zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Karşılaşmaya iyi başlayan konuk takım Batman İşitme Engelliler, 20. dakikada Aziz’in golü ile öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın 70. dakikasında Avcılar Spor Kulübü skorda eşitliği sağladı. Maçın 85. dakikasında sahneye çıkan Ramazan Durak, attığı gol ile takımına 3 puanı getirdi. Maçın ardından Batman İşitme Engelliler Takım futbolcu ve teknik heyeti büyük bir sevinç yaşadı. İlk yarının son haftasını bay geçirecek olan Batman ekibi, böylece puanını 9’a çıkaracak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.