İş sağlığı ve güvenliği kurulu toplantısı yapıldı

Batman Belediyesi, İş sağlığı ve güvenliğini korumak ve artırmak için birim amirlerinin ve uzmanların katılımıyla toplantı düzenledi.

Yaşam Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 14:48:26
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Yürük ve Sabri Aydın’ın yanı sıra daire müdürleri ile İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda uzman personel katıldı. Belediye Sağlık İşleri Müdür vekili Dr. Mahmut Çiftçi eğitimlerin sağlık boyutunu ele alırken, Çevre Mühendisi İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Ayşegül Boyraz da slayt eşliğinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. İstatistikler sonucunda kazaların yüzde 88'inin insan hatası sonucu meydana geldiğine dikkat çeken Boyraz, bunun yüzde 10’unun da mekanik kazalardan kaynaklandığını söyledi. Saha çalışmalarında yaptıkları denetimlerde her geçen gün iş kazalarının önüne geçtiklerini ifade eden Boyraz, tüm müdürlüklerin bünyesinde bulunan personelden sorumlu olduklarını hatırlatarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda daha hassas davranılmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.