İnternet kafeler masaya yatırıldı

Batman’da internet kafe denetimlerine ilişkin yürütülen çalışmalar Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:36:57
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman’da internet kafe denetimlerine ilişkin yürütülen çalışmalar Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya; Vali Şahin’in yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, İl Sağlık Müdürü Mehmet Hakan Pamukçu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Bilgi İşlem Şube Müdürü Fevzi Mahmutoğlu ve ilgili kurumların birim yöneticileri katıldı. İnternet kafe denetimleri bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, son yıllarda artan kredi kartı kopyalama ve dolandırıcılığı gibi siber suçlar ile ilgili yürütülecek çalışmalar ele alınarak değerlendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.