‘İnsan üzerine yapılan yatırım bizim önceliğimizdir’

Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı , Batman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Vekili İbrahim Erin ve Ofis Uzmanları, gazetecilerle bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.07.2020 12:36:20
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Dicle Kalkınma Ajansı  Genel Sekreteri Ahmet Alanlı , Batman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Vekili İbrahim Erin ve Ofis Uzmanları, gazetecilerle bir araya geldi.  DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, yapacakları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Alanlı, yaklaşık 1,5 ay önce göreve başladığını ve bölgenin mevcut durumunu anlamak ve sorunlarını tespit edip çözüm yolları bulma amacıyla yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi. DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, ajansın geri kalmış illerin kalkınmasını için bir şans olduğunu söyledi. Alanlı, "Batman’da insan üzerine yapılan yatırım bizim önceliğimizdir ve üzerinde durduğumuz bir konudur. Batman’ı diğer illerden ayırıyoruz. Öncelik daha çok geri kalmış illerin kalkınmasıdır. DİKA daha çok sadece hibe veren bir birim olmasından çıkmalı, birlikte planlayan, hayata geçirilen bir model olması için çalışıyoruz" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.