İmar Müdürlüğü’nde ruhsat mesaisi

Önümüzdeki yıl uygulamaya geçirilecek olan her daireye bir otopark yapma zorunluluğu getiren yönetmelik uygulamalarında aksaklık yaşanmaması için kolları sıvayan Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanları hafta sonu da mesaiye ara vermedi.

Yaşam Yayın: 30 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.12.2019 18:56:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Önümüzdeki yıl uygulamaya geçirilecek olan her daireye bir otopark yapma zorunluluğu getiren yönetmelik uygulamalarında aksaklık yaşanmaması için kolları sıvayan Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanları hafta sonu da mesaiye ara vermedi. Her daireye bir otopark zorunluluğu getiren 'Otopark Yönetmeliği' 2020 yılı itibariyle yürürlüğe girecek. Eski yönetmelikte yer alan her üç daireye bir otopark zorunluluğu yeni düzenlemede her daireye bir otopark şeklinde değiştirildi. Yeni otopark yönetmeliği yürürlüğe girmeden, ruhsat taleplerini yetiştirmek için İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yoğun bir çalışma sürecine girdi. Ruhsat başvurularını yeni yıla girmeden yetiştirmeye çalışan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli çalışmalarını cumartesi-pazar günleri de sürdürdü. Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; “Mimari, statik, mekanik, elektrik projeleri ile jeoloji-jeofizik raporlarını inceleyen birim personelimiz; projeleri yetiştirmek, yaşanan yoğunluğu azaltmak ve ruhsat taleplerini zamanında karşılamak için Cumartesi ve Pazar günü de çalışıyor. Personelimizi bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.