İmar barışında son başvuru tarihi uzatıldı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakın Murat Kurum, imar barışında 31 Ekim olan son başvurusu süresinin 31 Aralık tarihine uzatıldığını açıkladı.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2018 - Pazar - Güncelleme: 28.10.2018 18:10:52
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

31 Ekim 2018 tarihinde sona erecek İmar Barışı başvurularının uzatıldığını ifade eden Bakan Kurum, “Burada çok yoğun bir başvuru var. Bugün itibariyle yaklaşık 8 milyon 150 bin vatandaşımız başvurdu ve başvurduğu bedel de yaklaşık 5 milyar 120 milyon lira oldu. Başvuru talebi 13-14 milyon olmasını bekliyoruz ve gerçekten yoğun bir şekilde oluyor. Bu başvuru sürecini de 31 Aralık 2018 tarihine kadar uzatmayı hedefliyoruz.

Bunu uzatıp, vatandaşımızın bundan daha çok yararlanması noktasında inşallah süreci uzatıp devletimiz, daha çok vatandaşı ile barışmış olacak. Tekrar söylüyorum bu barış, yeni bina yapmak değildir. Yeni bina yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu noktada hem biz, hem belediyelerimiz hem de valiliklerimiz bunun takibini yapıyor olacak" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.