İmar Barışı hakkında flaş açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dijital Şehircilik Zirvesi programına katıldı. Bakan Kurum, ’’İmar Barışında başvurular 31 Ekim’de bitiyor ancak yoğun talep var ve bunu değerlendireceğiz tekrar’’ dedi.

Gündem Yayın: 25 Ekim 2018 - Perşembe - Güncelleme: 25.10.2018 17:35:21
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Dijital Şehircilik Zirvesi programının açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ’’İmar Barışı şuana kadar 6 milyonun üzerinde vatandaşımız başvurdu. Yaklaşık 5 milyar kadar da başvuru bedeli ödendi. 31 Ekim’de başvuru süreci, ödeme süreci de 31 Aralık’ta bitiyor. İmar Barışıyla biz ne elde ettik, aslında devletin vatandaşıyla bir barışıydı bu. Elektriğini, suyunu, doğalgazını bağlayamayan vatandaşlarımıza bir kolaylaştırma. Bu bir hak değil tabi ki de. Bu noktada vatandaşımız yoğun bir ilgi gösterdi ve bu talep halen devam ediyor. 31 Ekim’de başvurular bitiyor ancak yoğun talep var ve bunu değerlendireceğiz tekrar’’ şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.