İmar alanlarına jeolojik ve jeofizik inceleme

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, jeolojik ve jeofizik saha çalışması için Batman’a gelen heyetle görüştü.

Yaşam Yayın: 04 Ağustos 2019 - Pazar - Güncelleme: 04.08.2019 16:22:48
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, jeolojik ve jeofizik saha çalışması için Batman’a gelen heyetle görüştü. Jeolojik ve jeofizik saha incelemesinde bulunmak üzere Batman’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası heyeti, belediyenin yapmayı planladığı imar alanlarıyla ilgili Belediye Eş Başkanları Dr. Demir, Songül Korkmaz ve Belediye Başkan yardımcısı Şehriban Aydın ile görüştü. Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz ile bir süre görüşen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası heyeti daha sonra Batman’da yapılması planlanan imar ile ilgili jeolojik ve jeofizik araştırması için sahada incelemelerde bulunmak üzere makamdan ayrıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.