İLUH DERESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 13:43:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman’ın kangrenleşmiş en büyük sorunlarından biri halini alan ve bugüne kadar el atılmayan İluh Deresi’nde incelemelerde bulundu. Batman’ı neredeyse ikiye bölen ve yaklaşık 12 mahallenin çevresinden geçen 15,5 kilometre uzunluğundaki İluh Deresi’nin ıslahı için yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik personel ile sahada incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Şahin, İluh Deresi ile ilgili yapılan son çalışmaların derlenerek derenin kötü kokularla değil daha güzel bir ortamla anılması için çalışmalara bir an önce başlanması talimatı verdi. Sakatatçılar Çarşısına giderek çarşı esnafının taleplerini de not aldıran Başkan Vekili Şahin, sakatatçı esnafının güzel, nezih ve temiz bir ortam koşullarında hizmet vermesi için Batman Belediyesi olarak ellerinden gelen çabanın sarf edileceğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.