İluh Deresi’ne kalıcı çözüm için çalışıyorlar

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, İluh Deresi’nde yapılması planlanan projeyle ilgili teknik personel ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu.

Gündem Yayın: 15 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.12.2019 12:51:15
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, İluh Deresi’nde yapılması planlanan projeyle ilgili teknik personel ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu. İluh Deresi’nde incelemelerde bulunan Eş Başkanlara, belediye birim müdürleri ve teknik personel eşlik ederek yapılması planlanan çalışmalar hakkında son bilgileri aktardı. İluh Deresini kentsel dönüşüm kapsamına alarak soruna köklü bir çözüm getirmeyi amaçlayan Belediye Eş Başkanları, planlama ve projeleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, İluh Deresi’nin risk taşıyan bir çevre sorunu olmaktan çıkarmak için yönetim olarak büyük çaba sarf ettiklerini aktardı. İluh Deresine akan çevre ve evsel atık sularının tespit edilerek müdahale edilmesi için talimat veren Eş Başkanlar, kısa süre içerisinde çevre kirliliğine neden olan faktörlerin ortadan kaldırılacağını ve kalıcı çözümler için de planlanan çalışmaların devam ettiğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.