İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

'Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi' kapsamında Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine 'İlk Yardım Eğitimi' verildi.

Yaşam Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 11:40:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Milli Eğitim Bakanlığının ülke genelinde başlatmış olduğu 'Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi' kapsamında Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezinde iki gün süren ilk yardım eğitimi verildi. Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi' kapsamında Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bütün öğrencilerine gruplar halinde, Covıd-19 tedbirlerine riayet ederek, Yunus Emre İlkokullu Konferans salonundaİş Sağlığı ve Güvenliği Batman Koordinatörü ve İlk Yardım Eğitmeni Hasan Aydınlık ile İlk Yardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü ve İlk Yardım Eğitmeni Zeynel Abidin Yılmaz tarafından ilk yardım farkındalık eğitimi verildi. İlk yardım eğitmenleri; verilen eğitimin öğrencilerde ilk yardım bilincinin gelişmesi, öğrencilerin yaralı ve hastalara doğru bir müdahale tarzı geliştirmeleri açısından çok faydalı olduğu, bu farkındalık eğitimlerinin diğer okul öğrencilerine de verileceğini belirtiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.