İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı boyunca haşeratla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Yaşam Yayın: 10 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2019 16:46:33
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı boyunca haşeratla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Sivrisinekle mücadele kapsamında mahallelerde 5 ekiple gece ilaçlama çalışması yürüten Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, program sırası gelmeyen mahallelere de şikâyet yoğunluğuna göre nöbetçi araç sevk ederek şikayetleri anında değerlendirdi. Bayram boyunca kentin ana arterlerdeki yeşil alanlar ile vatandaşların akşam saatlerinde yoğun olarak kullandığı; Atatürk Parkı, 8 Mart Kadın Parkı, Şerzan Kurt Parkı, Kine Em Parkı, Aram Tigran Parkı, Salih Özdemir Parkı, Yaşam Park, Su Parkı gibi parklarda gün içerisinde taral yüklü araçlarla sivrisinek, buğday biti ve benzeri haşerelere karşı ilaçlandı. Ekipler ayrıca, bodrum, gölet, üreme alanları ve akrep şikâyetlerini de yerinde değerlendirerek ilaçlama yaptı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.