İl zümre başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, il zümre başkanlarıyla yapılacak olan telafi eğitim çalışmaları değerlendirme toplantısı yaptı.

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 17.05.2020 20:42:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, il zümre başkanlarıyla yapılacak olan telafi eğitim çalışmaları değerlendirme toplantısı yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısına, Şube Müdürleri İshak Büyükkaya, Ömer Çiçek, Ölçme Değerlendirme Birimi, temel eğitimin birinci kademe sınıfları il zümre başkanları ile temel eğitim ikinci kademe fen, matematik ve Türkçe il zümre başkanları katıldı. Toplantıda devam eden uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere verilecek telafi eğitimlerin verimli ve faydalı olması için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü. Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Değerli arkadaşlar 30 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan uzaktan eğitim süreci bakanlığımızın EBA, EBA TV ve EBA canlı eğitimleri ile devam ediyor. Bunların yanı sıra bizimde yerel olarak yaptığımız çalışmalar mevcut.  Yaptığımız çalışmalara ilave olarak telafi eğitim ile çocukları önümüzdeki eğitim öğretim yılına ve devam edecekleri bir üst sınıfa en iyi şekilde hazır hale getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.