İl Jandarma Komutanına veda yemeği

Batman’da İl Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken Yalova'ya tayini çıkan İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar onuruna veda yemeği verildi.

Yaşam Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2019 13:09:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Veda yemeğine; Vali Hulusi Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ersin Selimefendigil, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Utku Özdemir, Vergi Mahkemesi Başkanı Salih Abanoz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, yeni İl Jandarma Komutanı, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Kamu Kurum Müdürleri katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Şahin, “İl Jandarma Komutanımız Batman’da görev yaptığı süre zarfında işine olan bağlılığı, iş ahlakının yüksekliği, disiplinli çalışma tarzı, sosyal hayatındaki sıcaklığı ve sevecenliği ile hepimizin teveccühünü kazanmış değerli bir komutanımız idi. Kendisi buradaki görev süresini bitirdi. Ki bu görev süresi içerisine çok önemli, kritik acı ve tatlı olayları sırtladı. Bu sürenin yarısına yakınına ben şahit oldum. Çalışma sitili olarak son derece takdir ettiğim bir komutan olduğunu belirtmek isterim. Gereğini, emirleri tam eksiksiz yerine getiren değerli bir komutanımızdır. Yalova’da çok güzel hizmetler yapacağından hiç şüphemiz yok. Batman, kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükran borçludur. Batman gibi bir şehirde güvenlik hizmeti çok önemli ve birinci önceliktir. Güvenlik hizmetinin sıkıntıya girdiği bir yerde başka hizmetleri konuşmamız söz konusu olamaz. Ne eğitimden, en sağlıktan, ne de başka bir şeyden söz edemeyiz. Dolayısıyla güvenlik hizmeti tam, doğru ve eksiksiz yerine getirilmesi gerekir. Geçtiğimiz birkaç sene içerisinde Türkiye’nin Güneydoğusu güvelik açısından büyük mesafeler kat etti. Şehirlerde huzur ve sükûn sorunlu iken, şimdi bırakın şehirleri dağlarımızda, ovalarımızda ve yaylalarımızda güvenlik sorunu kalmadı diyebiliriz. Bu, isimsiz kahramanların büyük mücadeleleri sayesinde oldu. Hepsine şükran borçluyuz. Bu milletin kıymetli evlatlarıdır. Bayrak yarışı devam ediyor. Mülki idarede, Jandarmada, Emniyette güvenlikle alakalı her kurumda bu hizmet tavizsiz bir şekilde devam edecektir. Ta ki vatan toprağının terör örgütü tarafından kirletilmesi bertaraf edilene kadar. Buna da çok uzak bir zaman kalmadı. Jandarma Komutanımıza hem sosyal hayatlarında hem de görevlerinde üstün başarılar diliyoruz” diye konuştu. Albay Mustafa Bakçepınar ise Batman'dan çok güzel dostluklarla ayrıldığını belirterek, desteklerinden dolayı Vali Şahin’e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.