İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplandı

Batman’daki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının hayat boyu öğrenmede iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve verimliliği artırmak amacıyla Vali Hulusi Şahin başkanlığında “İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 19.05.2019 15:18:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’daki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının hayat boyu öğrenmede iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve verimliliği artırmak amacıyla Vali Hulusi Şahin başkanlığında “İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyon Toplantısı” gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Şahin’in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftüsü Turgut Erhan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili, İl Tarım ve Orman Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, yetkili sendika temsilcisi, (Eğitim Bir-Sen) Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri katıldı. İstihdam fırsatlarının arttırılması, bireylerin öğrenme fırsatlarına erişmelerini desteklenmesi için yürütülecek çalışmaların ele alındığı toplantıda; Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan genel, mesleki ve okuma yazma kursları, ortaöğretim mezunlarına yönelik açılan destekleme ve yetiştirme kursları, sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle açılan ve açılması planlanan kurslar görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.