İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu

Vali Hulusi Şahin, yapımı tamamlanmak üzere olan Batman İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.8 bin 300 metrekare kapalı alandan oluşan 3 katlı Batman İl Halk Kütüphanesi, yapılacak tefrişat ve peyzaj çalışmalarının ardından Batmanlıların hizmetine sunulacak.

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 11.10.2020 12:18:46
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, yapımı tamamlanmak üzere olan Batman İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.8 bin 300 metrekare kapalı alandan oluşan 3 katlı Batman İl Halk Kütüphanesi, yapılacak tefrişat ve peyzaj çalışmalarının ardından Batmanlıların hizmetine sunulacak. Batman İl Halk Kütüphanesine, 9 Haziran 2017 tarihinde öğrencilerine karne dağıttıktan sonra eve dönerken bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu şehit edilen 22 yaşındaki Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın isminin verileceği belirtildi. Batman Merkez Ziya Gökalp Mahallesinde yapımı süren İl Halk Kütüphanesine ziyarette bulunan Vali Şahin’e; Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Yürük, Muzaffer Özkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı ile müteahhit firma yetkilileri eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.