‘İktidar gideceğinin farkında’

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı mahalle temsilcilerine mazbata töreni düzenledi.

Siyaset Yayın: 02 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 02.08.2021 11:35:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman İl Başkanlığı’nda düzenlenen program ile mahalle temsilcilerine mazbataları verildi. Batman’daki teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren DEVA Partisi, bu kapsamda il merkezindeki mahalle ve köylerdeki temsilcilerini seçmeyi sürdürüyor. Düzenlenen mazbata töreninde konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Mahalle teşkilatları bir partinin teşkilatlanma yapısının temelini oluşturuyor. Batmanımızın her noktasındaki sorundan haberdar olmak ve parti olarak bu sorunlara çözüm oluşturmak amacıyla mahalle temsilcilerinin öneminin büyük olduğunun farkındayız. Bugün itibarıyla Batman’ın merkeze bağlı 35 mahalle ve köyünde temsilcilerimizi atamış bulunmaktayız. DEVA, henüz bir yıllık bir parti olmasına rağmen ülkemizin her noktasından çok ciddi teveccüh alıyor. Diğer tüm mahalle ve köylerimizden de başvurular aldık. İlimiz için en doğrusunu yapma gayretiyle teşkilatlarımızı belirlerken en iyiye ulaşma gayretiyle hareket ediyoruz” dedi.

İktidarın son günlerini geçirdiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Türkiye’ye umut olacağı iddiasıyla göreve gelen mevcut iktidar, bugün sorunların ana kaynağına dönüşmüş durumda. Ülkemizde şu anda hiçbir konuya çözüm üretemiyorlar. Onlar da artık sayılı günlerinin kaldığının farkında. Türkiye’deki tek mutlu kesim iktidardan beslenen yandaşlar. Kendileri, yakınları varlık içinde yüzerken, on milyonların geçim derdini görmezden geliyorlar. Emeklimiz, esnafımız, memurumuz, öğrencimiz son yılların en kötü dönemini geçiriyor. İşsizlikten, yoksulluktan ve hatta açlıktan intiharlar yaşanıyor. DEVA iktidarında açlık, yoksulluk utancını mutlaka temizleyeceğiz. Başta adalet ve ekonomi olmak üzere daha özgür ve müreffeh bir ülkeyi inşa edeceğiz” dedi. Öte yandan düzenlenen programdan sonra atanan bazı mahalle temsilcilerine mazbataları takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.