İkinci yarıya hazırlanıyorlar

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde yer alan Batman Engelliler Basketbol Takımı hafta sonu ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Tuzla Belediyesi Engelli Spor Kulübü karşılaşmasına hazırlanıyor.

Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 19:16:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “BU İŞ EKİP İŞİ”

Türkiye Bedensel engelliler spor federasyonu 1. Liginde mücadele veren Batman engelliler spor Kulübü ligin ilk yarsını 7. olarak kapatmasının ardından ikinci yarıya da daha üstlere çıkma parola ile devam etmeyi hedefliyor. Batman Engelliler Spor Kulübü , 19 Ocak  Pazar günü saat 12.00'de Tuzla Belediyespor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Batman ekibi 19 Mayıs Spor Salonunda antrenör Abdullah Bayram gözetiminde Tuzla karşılaşmasına hazırlanıyor. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan antrenör Abdullah Bayram, ikinci yarı ve Tuzla  maçının önemine dikkat çekerek; "Sezonun ikinci yarısına başlıyoruz. Bu bölüm daha zorlu geçecek. Ara vermeye çok zamanımız olmadı. Üç gün sonra tekrardan antrenmanlara başladık. Çünkü ilk maçımız Tuzla  ile olacak. Ligin ilk haftası Tuzla  maçının önemini biliyoruz. İlk yarıyı geçtik. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Tekrar söylüyorum bu iş ekip işi. Tüm taraftarlarımızla beraber bu maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah tüm Batman, bu  maça gelir, bizim yanımızda olur" diye konuştu. Ligde 15 puanı bulunan Batman Engelliler Spor Kulübü ligin 7. sırasında yer alırken, Tuzla Belediyespor ise 12 puanla 12’nci  sırda yer alıyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.