İki gözünü ve bir bacağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Emek Mahallesinde yaşayan gazi Servet Çiftçi, 26 yıl önce kaybettiği iki gözü ve bir bacağına rağmen hayata sımsıkı sarılarak 10 çocuk büyütmenin gururunu yaşıyor.

Gündem Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 11:44:38
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Emek Mahallesinde yaşayan gazi Servet Çiftçi, 26 yıl önce kaybettiği iki gözü ve bir bacağına rağmen hayata sımsıkı sarılarak 10 çocuk büyütmenin gururunu yaşıyor. 1995 yılında gazilik mertebesine nail olan Servet Çiftçi, iki gözü görmediği halde hayata umutla ve neşeyle bakıyor. Terörle mücadele kapsamında katıldığı bir operasyonda mayına basmasıyla gazi olduğunu ifade eden Servet Çiftçi, “Teröristlerle aramızda yaşanan kısa bir çatışmanın ardından bölgeden kaçan teröristlerin peşine düşerken mayına basmam sonucunda ağır yaralanarak iki gözümü ve bir bacağımı kaybettim. Hiç kimseye muhtaç olmadan hayatımı devam ettiriyorum. O olayın ardından 26 yıl geçti, hiçbir şey için pişman değilim. Bu halimle yine gerekirse vatan için canımı feda etmeye hazırım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.