İki ayrı kazada 1 kişi yaralandı

Batman’da yaşanan iki ayrı trafik kazasında bir kişi hafif yaralanırken kazaya karışan otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2018 - Pazar - Güncelleme: 21.10.2018 14:31:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da yaşanan iki ayrı trafik kazasında bir kişi hafif yaralanırken kazaya karışan otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza, Diyarbakır caddesi Turgut Özal bulvarı üzerinde meydana geldi. Aynı yöne gitmekte olan sürücüleri öğrenilemeyen yarım kamyonet minibüs ile ticari taksi çarpıştı. İddiaya göre önde gitmekte olan yarım kamyonet aniden fren yapıp durunca, arkadan gelmekte olan  taksi bir anda kontrolden çıkarak yarım kamyonet minibüse çarptı. Şans eseri yaşanan kazada yaralanan olmazken, ticari takside maddi hasar oluştu. Bir başka kaza  ise Memur Sen TOKİ yolu üzerinde meydana geldi. Memur Sen TOKİ istikametinden kent merkezine gitmekte olan Sedat Gökalp (30), yönetimindeki otomobil bir anda yoldan çıkarak yol kenarına savruldu. Yaşanan kazada sürücü Sedat Gökalp, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet hastanesinde yapılan ilk müdahale ardından taburcu edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.