İkbal Gürpınar, sevenleriyle buluştu

Belediye tarafından hazırlanan Ramazan etkinliklerinin 7. gününde iftar programının konuğu sanatçılardan İkbal Gürpınar’dı. Dini sohbetleri ile televizyonların sevilen sanatçılarından ‘İkbal Gürpınar ile Hasbihal’ programı sevenleriyle buluştu.

Yaşam Yayın: 23 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 23.05.2018 11:50:31
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Gürpınar hayranları gecenin geç vaktine kadar, yağan yağmura rağmen sanatçıyı yalnız bırakmadı. Programı Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da izledi. Gecenin finalinde sahneye çıkan Gürpınar, konsere yoğun ilgi gösteren Batmanlılarla gecenin geç saatlerine kadar şiir okudu, dini sohbet edip, sevenlerinin sorularını yanıtladı. Organizasyonda emeği geçen Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibini kutlayan Gürpınar, gecenin sonunda vatandaşların fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.