İHH’den bin 100 aileye gıda yardımı

​İHH Batman Şubesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle bin 100 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımında bulunuldu.

Yaşam Yayın: 13 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 13.05.2018 12:22:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İHH Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi ve dernek üyeleri tarafından yapılan yardımlar dar gelirli aileleri sevindirerek yüzlerini güldürdü. İHH olarak her zaman mazlumların ve yetimlerin yanında olduklarını belirten Şansi, Ramazan ayı öncesi yetim, fakir ve muhtaç ailelere bin 100 koli Ramazan paketini ulaştırdıklarını söyledi. Şansi, “İHH Genel Merkezimizden bize gönderilen bin 100 adet gıda kolisinin il ve ilçe teşkilatımızla beraber yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtım yaptık. Ayrıca buradaki bir hayırsever vatandaşın bağışlamış olduğu 2 ton makarnayı da ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Özellikle Ramazan ayında herkesin evinde bir sıcak aş pişsin istedik. Ramazan ayında şunları yapmayı planlamaktayız; yetimlere bir iftar programı yapacağız. Ramazan Bayramı için onlara bayramlık almayı planlamaktayız, kampanyalarını başlattık. Birde Gazze’deki kardeşlerimize Ramazan ayı boyunca bir iftar programı kampanyasını yapacağız. İftar bedeli 10 TL olacaktır. Atatürk Parkının önünde bir stant açacağız, burada yardım kampanyalarımızın duyurularını yapacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.