İftara Doğru programına ilgi

Radyo Yüksel ve Batman Müftülüğü’nce ortak hazırlanan İftara Doğru programı dinleyicilerden ilgi görüyor. Radyo Yüksel’de Yüksel Çiftçi’nin hazırlayıp sunduğu İftara Doğru programı her gün 17:45- 20:00 saatlerinde yayınlanıyor.

Yaşam Yayın: 29 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 29.05.2018 14:43:54
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Radyo Yüksel ve Batman Müftülüğü’nce ortak hazırlanan İftara Doğru programı dinleyicilerden ilgi görüyor. Radyo Yüksel’de Yüksel Çiftçi’nin hazırlayıp sunduğu İftara Doğru programı her gün 17:45- 20:00 saatlerinde yayınlanıyor. Batman Müftüsü Turgut Erhan ve Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkan Yüksel Çiftçi’nin ortak çalışması sonucu İftara Doğru dolu , dolu geçiyor. Ramazan boyunca devam edecek olan programa, her gün Müftülüğün belirlediği ilçe müftüleri, vaizler ve imam hatipler katılıyor. Her gün farklı ve birbirinden değerli hocaların, farklı konularla konuk oldukları “ İftara Doğru “ programı Radyo Yüksel dinleyicileri tarafından büyük taktirle karşılanıp yoğun bir şekilde takip ediliyor.

Her gün 17:45- 20:00 saatlerinde yayınlanan iftara doğru programı, Radyo Yüksel dinleyicilerinin talebi üzerine, İftara Doğru programı sahurda saat 02:00 de tekrar yayınlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.