İftar sonrası poliklinik hizmeti

​Batman İl Sağlık Müdürlüğü, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde poliklinik hizmetlerinin iftar sonrasında da hizmet verileceğini belirtti.

Yaşam Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 17:30:24
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

​Batman İl Sağlık Müdürlüğü, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde poliklinik hizmetlerinin iftar sonrasında da hizmet verileceğini belirtti. Ramazan ayına özel düzenlemeye giden Batman İl Sağlık Müdürlüğü, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hafta sonları dahil olmak üzere poliklinik hizmetlerinin iftar sonrasında da verileceğini belirtti. Konuya ilişkin açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü, “Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde ramazan ayı boyunca akşam poliklinik hizmetlerimiz hafta sonları dâhil 3 çocuk polikliniği ve 2 kadın doğum polikliniği olarak saat 20.30-23.00 arasında hizmet verecektir” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.