İdlib’e yardım gönderildi

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, Suriye'nin İdlib kentinde kışın zorlu yaşam şartlarında mücadele veren insanlara gıda, giyim ve barınma malzemeleri yardımında bulundu.

Gündem Yayın: 20 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.01.2020 16:07:33
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, Suriye'nin İdlib kentinde kışın zorlu yaşam şartlarında mücadele veren insanlara gıda, giyim ve barınma malzemeleri yardımında bulundu. Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan ve içerisinde çeşitli gıda ve giyim malzemelerinin yer aldığı 2 tır, eski havaalanı kavşağında düzenlenen törende, Suriye'nin İdlib kentine dualar eşliğinde gönderildi. Yardım malzemelerinin gönderildiği törene AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve platforma üye STK temsilcileri katıldı. Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu sözcüsü Ramazan Çelikal, 9 yıldır zalim Esed rejimi ve onun hamileri olan ülkelerin katliamlarından kaçarak Suriye’den Türkiye sınırına yığılan ve hayatını çadır kamplarda sürdürmeye çalışan mazlumlar ordusuna maalesef yenilerinin eklenmeye devam ettiğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.