İddialı takımları yendiler

1955 Batman Belediyespor, mücadele ettiği Hentbol Erkekler 1. liginde oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürdü.

Yayın: 09 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 09.11.2021 23:50:04
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

1955 Batman Belediyespor, mücadele ettiği Hentbol Erkekler 1. liginde oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürdü. 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımımız namağlup olarak yoluna doludizgin devam ediyor. Ligde iddialı takımları yenmeyi başaran 1955 Batman Belediyespor Erkekler Hentbol takımı, Ordu Gençlerbirliği, Sivas Gençlik Spor, Seyhan Belediye Spor, Nurdağı Belediyespor  ve Ankara As Spor Kulübü takımlarını yenmeyi başardı. Ligde averajla 10 puan ile 2. Sırada yer alan kulübümüz ligin 7. Haftasında lider Eskişehir Mihalkılıç Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Mihalkılıç Spor Kulübünü de yenerek ligde iddialarInı sürdürmek istediklerini belirten Kulüp Başkanı Burak, Eren, bu yıl süper lige çıkmak istediklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.