“İbrahim Halil Kay’ın ismi Spor Lisesine verilsin”

Batman sporuna birçok isim kazandıran ve yetiştirdiği sporcuları Batman Spor Lisesine yerleştirerek okumalarını sağlayan rahmetli antrenör İbrahim Halil Kay’ın isminin yaşatılması isteniyor.

Gündem Yayın: 10 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 10.01.2022 10:57:31
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman sporuna birçok isim kazandıran ve yetiştirdiği sporcuları Batman Spor Lisesine yerleştirerek okumalarını sağlayan rahmetli antrenör İbrahim Halil Kay’ın isminin yaşatılması isteniyor. Batman sporunun güzide ismi olan ve geçen hafta elim bir trafik kazası sonucu zamansız aramızdan ayrılan milli takıma yetiştirdiği sayısız sporcuların yanı sıra sokaklardan topladığı çocukların hayatlarına dokunan Milli Takım Antrenörü ve Batman Petrolspor güreş takımı Baş Antrenörü İbrahim Halil Kay’ın isminin Spor Lisesi’ne verilmesi isteniyor. Batman Petrolspor Kulübü, spor kamuoyu ve rahmetli antrenör İbrahim Halil Kay’ın ailesinin de isminin yaşatılmasını istedikleri belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.