‘Huzur ortamı herkesi mutlu etti’

Batman Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Yönetimi Kurulu İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 06 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.11.2019 16:57:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “GECELİ-GÜNDÜZLÜ ÇALIŞIYORUZ”

Emniyet Müdürü Kıraç’a Cemiyet Başkanı Ercan Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.  Kıraç, oluşan huzur ortamının kendisini olduğu gibi tüm kesimleri mutlu ettiğini belirtti. Kıraç, “Bizi olaylar yıpratmıyor; sizin gibi insanların desteği ve kamuoyuna yaptığınız faydalı hizmetler bize moral oluyor” dedi. Basının, kamuoyunu bilgilendirmesi ve aydınlatması noktasında önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Kıraç, “Bazen biz size, bazen de siz bize ihtiyaç duymaktasınız” diye konuştu. Tüm ekiplerle sokakta, vatandaşın yanında olduklarını söyleyen Kıraç, “İnsanlar kaldırımlarda huzurlu bir şekilde yürüyünce gerçekten çok mutlu oluyorum. Trafikte ceza kesmek tek çözüm değil. Trafik akışının sağlıklı akması ve diğer faktörlerin oturabilmesi için sürücülerin yayalara, yayaların da sürücülere yardımcı olması lazım. Bu bir kültür meselesidir. Önce bunu oturtmalıyız. Gerek asayiş olsun gerekse uyuşturucuyla mücadele olsun tüm ekiplerimizle geceli gündüzlü çalışmaktayız. Bu konuda farklı tedbirler aldık” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.