HÜDA PAR yerel sorunları değerlendirdi

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz aylarda Batman merkez mahallelerinde var olan sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturmak için başlattığı "Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip" adlı projenin tanıtımını yaparak kamuoyuna duyurmuştu.

Gündem Yayın: 30 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 30.10.2018 16:37:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz aylarda Batman merkez mahallelerinde var olan sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturmak için başlattığı "Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip" adlı projenin tanıtımını yaparak kamuoyuna duyurmuştu. Bu kapsamda Ekim ayında Fatih, Şafak, Belde ve Çamlıtepe Mahallelerinde çalışma yaptı. Mahallelerde tespit edilen sorunları başlıklar halinde açıklayan Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, halkın var olan sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşması için mahalleleri tek tek ziyaret edip muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

"UYUŞTURUCU TOPLUMU TEHDİT EDİYOR"

Uyuşturucu kullanımıyla ilgili çok sayıda şikâyet aldıklarını aktaran Durmaz, "Projemizle ilgili önceki açıklamamızda gençlerimizin hayatını karartan ve geleceklerini çalan uyuşturucu ve kötü alışkanlıklar ile mücadele etmenin önceliklerimiz arasında olacağı vurgusunu yapmıştık. Çalışma yaptığımız mahallelerde ne yazık ki uyuşturucu kullanımıyla ilgili şikâyetler almaya devam ediyoruz. Bu da uyuşturucu illetinin her geçen gün toplumumuzu ve geleceğimizi tehdit altına aldığını gösteriyor. Toplumsal bir sorun haline gelen uyuşturucu konusunda gerekli tedbirlerin ivedilikle alınması gerekmektedir" dedi.

"HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Durmaz, "Bilindiği üzere HÜDA PAR Batman Teşkilatı olarak 'Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip' adlı bir proje başlatmış ve bu projemiz kapsamında mahallelerimizdeki sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağımızı ifade etmiştik. Hedefimiz, her mahallemizle ilgili bir çalışma yapmaktır. Yaptığımız çalışmalarda mahallelerimizdeki sorunları tespit edip çözümün zamanında sağlanabilmesi için işin takipçisi oluyoruz. Bu doğrultuda, hedeflerimize ulaşmak adına gayretlerimizi ve hizmetlerimizi sürdürüyoruz." dedi.

“HER ŞEY İNSAN İÇİNDİR”

Vatandaşlara hizmet etmenin, siyaset anlayışlarının öncelikleri arasında yer aldığına vurgu yapan Durmaz, "İyilik ve doğruya destek olmak, kötülük ve düşmanlığa karşı olmak, parti olarak en temel ilkelerimizdendir. Bizim anlayışımıza göre her şey insan içindir. Dünya, güneş, ay bütün kâinat insan içindir. Din de devlet de insan içindir. İnsanı öncelememiz ve adaleti önceliğimiz haline getirmemizin nedeni budur. Bütün vatandaşlarımız, devletin imkânlarından ve yerel idarenin hizmetlerinden eşit ve adilce faydalanmalıdır. Söz konusu mahallelere giden hizmet, az gelişmiş mahallelerimize de gitmeli, ayırım gözetilmemelidir." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.